Пощенска банка с голямата награда на „Банки, инвестиции, пари“

Пощенска банка беше отличена с голямата награда „Иновативност и качество на продуктите” на годишното изложение „Банки, инвестиции, пари”, което се проведе в Пловдив през седмицата. Журито присъди на банката още две награди за „Най-добър продукт на 2005” в категорията „Инвестиционни продукти и влогонабиране” за депозит „Активни пари” и „Картови продукти и услуги” за кредитните карти Американ Експрес, съобщиха от финансовата институция.

„Горд съм да приема тези награди като оценка за непрестанните ни усилия да предлагаме качествени продукти и услуги, които да удовлетворят ежедневните нужди на нашите клиенти през целия им живот”, заяви г-н Антъни Хасиотис, Главен изпълнителен директор на Пощенска банка. „Днешните награди ми дават уверение, че сме заслужили доверието на гражданите в нашата банка и са признание за успехите, които Пощенска банка постигна през 2005 година – в една наистина конкурентна среда ние успяхме да се наложим като лидер на банковия пазар във всяка една област”, допълни г-н Хасиотис.

Пощенска банка въведе международната кредитна карта Америкън Експрес през април 2005г. Пощенска банка е ексклузивен издател на престижната световна марка в България. Кредитната карта Америкън Експрес се издава в лева и предлага на своите клиенти високи кредитни лимити, сигурност навсякъде по света, както и специални предложения и отстъпки в много на брой търговски обекти.

В средата на миналата година Банката лансира и успешния депозитен продукт „Активни пари”. Продуктът е в три валути – лева, евро и щатски долари и предлага на своите клиенти нарастваща доходност, която достига до 7% за депозити в лева, до 6.5% – в щатски долари и до 6% за тези в евро. Той предлага на гражданите и удобната възможност за довнасяне и теглене на средства по депозита по всяко време.

За пръв път по време на изложението Българският донорски форум раздаде на четири финансови институции сертификат за „Най-голям корпоративен дарител във финансовия сектор”. Пощенска банка бе отличена за програмата си за социална отговорност в областта на образованието, културата, изкуството и спорта в България.

Пощенска банка е част от гръцката EFG Eurobank Ergasias, която притежава 98.70% от активите й. Банката разполага с широка клонова мрежа от над 140 локации в страната. Пощенска банка притежава най-високия възможен кредитен рейнинг в държавата – ВВВ, присъден й от световната рейтингова агенция Fitch Ratings.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *