Преглед на печата

Днес в ТРУД ще прочетете, че според бившия главен икономист на Международния валутен фонд Кенет Рогоф, светът излиза от рецесията. Последните данни за големите икономики потвърждават тезата му. Продажбите на нови жилища в САЩ през юли достигнаха най-висока стойност от година насам, а в Германия секторът на услугите отчете най-големият ръст за същия период.

От ТРУД ще научите също как шефката на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова помогнала да бъде спасен моторист, пометен от камион по пътя от София към Самоков. Световната рекордьорка в скока на височина видяла, че на пътното платно лежи младеж, облян в кръв, приятелите му махали на минаващите коли но шофьорите безучастно отминавали. Момчето било закарано директно в самоковската болница.

С хилядарка по-евтино излиза кола на старо, ако платиш в брой, пише СТАНДАРТ. През август пазарът е замрял и сделките се броят на пръсти. Търговците се надпреварват да предлагат промоции, за да привлекат клиенти. Четири нови гуми, платена екотакса или регистрация в КАТ с пълномощно, са сред офертите, с които търговците убеждават мераклиите да сменят возилото си.

На първите страници на днешните издания ще видите как Слави Трифонов си тръгва от болницата в Стара Загора с две патерици. Слави постъпи в болницата и се наложи да прекрати националното си турне след инцидент, при който си счупи лявата тазобедрена шийка. От болницата отказват да му вземат пари за лечението, съобщава в. 24 ЧАСА. Така екипът благодари за признанието, че шоуменът е избрал да им се довери и да се лекува при тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *