Преглед на печата

3400 души в България са били обект на специални разузнавателни средства, пише „Труд“. Покрай тях само за година са били слушани общо 100 хиляди души. Сред следените тайно сигурно е имало и властимащи. Подслушвани са 30 футболисти, а също шефове на клубове, допълва изданието.
„Вадят футболистите от Кодекса на труда“ е водещата новина на „24 часа“. Според футболния съюз така ще бъде избегнат хаосът около прекратяването на договорите. Вестникът помества и интервю по темата с председателят на парламентарната комисия по образованието, младежта и спорта Огнян Стоичков. Спореднего за престъпленията, свързани с черното тото, са необходими мобилни групи като в митниците. 30 футболисти са били следени за уговорени мачове.
На централно място „Сега“ съобщава, че България ще похарчи 2,8 милиона лева, за да проучи логото в туризма, като ще бъде извършен анализ анализ на резултатите от проучване на 10 ключови пазари като Германия, Великобритания, Русия, Сърбия, Чехия и др.
„Отказваме се от розата като символ на България е заглавието по същата тема на „Новинар“. Новата рекламна стратегия има за цел да направи страната ни по-атрактивна за чуждите туристи и да акцентира върху уникалните места.
„Дневник“ прогнозира, черазходите на българите за подаръци ще са средно 79 лева. Тази сума била най-ниска от четири години насам. 81 на сто от сънародниците ни ще посрещнат Нова година в домашна обстановка. Празникът в къщи за храна и напитки ще излезе средно на семейство по 60 лева.
За поисканата от БСП оставка на председателя на парламента Цецка Цачева информира „Дума“. Причина за това исканеса зачестилите манипулации при проверката на кворума в пленарна зала, пояснява вестникът.
„Труд“ и „Стандарт“ отделят място на влязлата в сила от четири дни Наредба за допускане на пушене на обществени места. „Забрана има, но пушачите си пафкат на воля“, алармира „Труд“ и припомня, че Европейската комисия иска да се въведе пълна забрана на тютюнопушеното на обществени места.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *