• NeoSky: Situs Resmi Slot Deposit Pulsa Tanpa Potongan 5000
  • Slot Pulsa 5000 MATUG Tanpa Potongan – Gacor dan Maxwin Mudah 2024
  • Slot Pulsa Tanpa Potongan - Gacor dan Mudah Menang
  • Преглед на печата – Финансови новини

    Преглед на печата

    Пътни полицаи заработват с частни радари, пише 24 ЧАСА. Изданието цитира висш шеф в МВР, според когото нарушителите на пътя използвали връзки и контакти, в резултат на което много често шефове на районни управления и КАТ анулират актовете им.
    Изравнителните сметки за парно във всички топлофикации на газ, без София, ще се правят по нов начин, след като цената на топлината енергия вече може да се сменя по някоко пъти в годината, посочва часовият вестник на вътрешните си страници. Топлинните счетоводители ще минават в края на сезона, както е и сега, но изравнителната сметка ще се разделя на ценови периоди.
    Рязко увеличаване на двойното гласуване и грешки в избирателните списъци се очакват на предстоящите парламентарни избори, пише СЕГА. Основният проблем е, че за първи път ЕГН-тата на избирателите ще се вписват на ръка в списъците.
    Новият позитивен лекарствен списък подлуди пациентите, отбелязва в друга своя публикация вестникът. От няколко дни в аптеките се трупат опашки, обслужването е по-бавно, а липсват и някои от лекарствата за хронично болни.
    Броят на хората, които се чувстват жертва на кризата е скочил почти двойно от октомври насам, научаваме от вестник КЛАСА. Ако тогава всеки трети е определял кризата като нещо абстрактно, а само 26 процента са се опасявали, че ще я усетят, през май реално засегнатите са вече 47 на сто.
    Масовите съкращения заради финансовата криза ще засегнат предимно мъжете, тъй като те вземат по-високи заплати, посочва МОНИТОР. Вестникът се позовава на данните на проект за равнопоставеността на половете, споед които в някои сектори от икмономиката са изцяло женски, но те са нископлатени и без имидж.
    След като преди дни туристически компании обявиха, че ще предлагат с намаление сладолед, спа услуги и джетове заради кризата, някои фирми започват да дават и пари, отбелязва НОВИНАР. По 66 евро джобни получава всеки, който се е записал за почивка у нас и лети през Прага чрез една от компаниите, пише още Новинар.
    Преките чужди инвестиции в България намаляват сериозно, пише ДНЕВНИК. През първите четири месеца на годината те са 50 процента по-малко в сравнение със същия период на миналата година.
    ПАРИ публикува интервю с представителя на МВФ за Румъния и България Тони Либек, според който страната ни трябва да се стреми към балансиран бюджет.
    Въпросът за реколтата от пшеница тази година заема обширно място на вътрешните страници на вестник СТАНДАРТ. Изданието пише, че прекупвачи от Румъния вече обикалят района на Добрич и сключват договори с производители заради сушата в северната ни съседка.
    Учители и университетски преподаватели настояват писането на есе или съчинение по тема да е задължително в матурите по български език и този, който не е изпълнил задачата да получава двойка, четем в ДУМА. Според българисти дори студенти 2 курс са се отучили да пишат.
    Близките на загинала при катастрофа 26-годишна жена от Кюстендил дариха сърцето, черния дроб и бъбреците й и така ще бъдат спасени 4 човешки живота, посочва ТРУД на първата си страница и уточнява, че повече от година у нас не е присаждано сърце.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *