Преглед на печата

„Мним лекар мами хора по телефона”Само за една седмица мним лекар измами по телефона трима възрастни старозагорци. Той ги подлъгал да дадат значителни суми за лечение на техни близки, съобщиха от полицията.„Ще ни казват, че ни “слушат””Проблемът с подслушването е посочен в междинния доклад на Европейската комисия (ЕК) като “възникнал поради един конкретен случай”, заяви пред “Дарик” радио министърката на правосъдието Маргарита Попова.„Алексей Петров поиска персонална отговорност в ДАНС”в. „24 ЧАСА”„Крадци убиват бизнеса с коли под наем”Набези на румънски и македонски банди може да закрият рент-а-кар бизнеса в България, след като в последните месеци в цялата страна са успели да откраднат десетки чисто нови автомобили.„Левски събра Бойко и Първанов”Гвардеец пали факла пред паметника на Левски в София.Паметникът на Васил Левски в София бе отрупан с цветя часове преди официалната церемония за 138-ата годишнина от гибелта на Апостола.„Мъртвец лежи 2 години вкъщи, дъщеря му намира мумия”Дъщеря откри мъртвия си баща в апартамента му в плевенския квартал Дружба.В петък младата жена се вцепенила, когато отворила вратата на една от стаите и видяла мумия в леглото. Тялото на 54-годишният Милко Петров се мумифицирало, тъй като смъртта е настъпила преди около 2 години, произнесли се патоанатомите след аутопсията.„Кандидатите на ГЕРБ вадят пари и имоти на показ”
 
в. „СТАНДАРТ”„150 села призраци”Семейство забравило да преброи детето си„Сърбия вдигна барикадите”Българи почетоха Апостола в БосилеградВ Деня на Апостола сърбите пуснаха в Босилеград кюстендилския кмет Петър Паунов. Той и шефът на общинския съвет в града Васил Иванов успяха да преминат без проблем ГКПП Рибарци и да поднесат венци на паметника на Васил Левски в малкото градче на комшиите. „Народът затрупа с цветя паметниците”Българите се стекоха пред паметниците на Васил Левски в цялата страна, за да почетат 138-ата годишнина от гибелта му. „Фамилия от 16 души на един адрес„„“Набуко“ ще е по-скъп”
в. „ТЕЛЕГРАФ”„Сок с киселина разяде мъж”Купил нектар от праскова на „Раух“ от бензиностанция във ВарнаНатурален сок от праскова с киселина разяде вътрешностите на 59-годишен мъж във Варна вчера. Той си купил нектара от бензиностанция OMV, но още след първите няколко глътки изпаднал в шок и го откарали с опасност за живота в болница „Св. Анна“.„УЧАТ МЛАДИ ГЕРБЕРИ НА ЕТИКЕТ”Уроци по етикет получиха вчера младежите от ГЕРБ.Те се събраха на двудневна зимна политическа академия в Старозагорски минерални бани, в първия ден на която им беше преподадено как да се държат в обществото според правилата на държавния протокол и етикет.„ОТПУСК СПАСИЛ СЪДИЯ ОТ КУРШУМ”Планирали да го убият пред дома му, но той излязъл във ВаканцияЛятна почивка извън столицата спасила съдията от Софийския градски съд Десислав Любомиров от сигурна смърт.„Инспектори правят „ало“ консултации”
 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *