Представят български мебели на изложение в Кьолн

Едно от най-значимите световни изложения за мебели и обзавеждане IMM Cologne 2017 в гр. Кьолн, Германия, се провежда от 16 до 22 януари 2017 г. България се представя от 12 фирми на 409 кв. метра национален щанд.

Участието на изложението се организира с помощта на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), която частично поема разходите за наем на изложбена площ, регистрация  на изложителите и  медийни такси.

Участието в IMM дава възможност да се осъществи контакт между производители от различни държави, с което да се постигнат потенциални бъдещи контакти за внос и износ на стоките, информира infostock.bg. Изложението изпълнява ролята и на пълноценна среда за обмяна на опит, технологии и най-същественото от тенденциите.

Фирмите, които представят продуктите си на българския щанд, са:

1. „Белкаро България“ ЕООД

2. „Бетаком“ ООД

3. „Геномакс Груп“ ЕООД

4. „Дограма Стил-Проект“ ЕООД

5. ЕТ „Благой Ангелов-Колорадо“

6. ЕТ „Елимекс-Иван Радевски“

7. „Кан Учтехспорт-България“ ООД

8. „Колорадо АВС“ ЕООД

9. „Крон Експорт“ ЕООД

10. СД „Мебели Рабелс Беленски и сие“

11. „Хармонт“ ЕООД

12. „Хорос ГК“ ЕООД

Участието на панаира се организира в изпълнение на дейностите по проект № BG16RFOP002-2.003-0001 „Създаване на условия за устойчиво развитие и успешно интегриране на българските предприятия на европейски и международни пазари чрез осигуряване на подкрепа за участие в международни търговски панаири и конференции.

 

 

 

 

 

financebg.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *