През юли 2010 г. Buccament Bay Beach ще бъде факт

Карибския остров Сейнт Винсент ще получат първият си петзвезден хотел следващата година, когато Арлекин Хотели & Курорти открива Buccament Bay Beach Resort.
Намира се на югозападното крайбрежие на острова, хотелът ще предлага настаняване в 369 климатизирани апартамента, вариращи от малки апартамента (63,9 кв. м в) до големи сюити (358 кв. м). Съоръжението ще включва седем различни ресторанти.
Свободно време и спортни съоръжения в курорта включва Пат брой Тенис академия, Ливърпул Футбол училище, остров на Спа – то, академия за сценични изкуства и гмуркане, както и воден център.
Бивш шампион на „Уимбълдън“ лично ще наблюдава нивото на преподаване в тенис академията, а на съоръженията по футбол училище Ливърпул ще са насочени към професионални екипи за тяхното предварителни подготовки за сезона.
Ще има и яхтено пристанище за пътните яхти, включително и места за мега-яхти, където могат да се настанят яхти до 250 фута. Съоръжението ще се ръководи от опитен персонал, който ще е на разположение 24 часа в денонощието.
В курорта ще се предлагат редица възстановителни процедури и терапии с цел стимулиране, пречистване, успокояване и детоксикация. Леченията ще включват терапии с горещи камъни, хидротерапия, Шиацу, ароматерапия, таи масажи, както и широка гама от традиционни лечения.
Ще има и аромат, сауна и steamrooms, както и басейни водолечение. Йога, пилатес, рейки и медитация също ще бъдат предложени, отразяващи цялостен фокус на спа’s. Гостите ще бъдат в състояние да изпитат на открито апартамента лечение, граничи с трева и сенчести градини с тропическа растителност.
Курортът ще се управлява от името на „Арлекин от Оазис Хотели & Курорти.
Buccament Bay ще бъде първия от шесте комплекса, планирани да бъдат пуснати в Карибско море. Други от веригата ще бъдат отворени в Барбадос, Сейнт Лусия, Доминиканската република, Гренада и Бразилия.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *