Препълнените морски курорти вдигнаха тарифите на платената любов

 През миналата година тарифите на труженичките бяха точно наполовина. Поскъпването на плътската любов се дължи на препълнените курорти и по-голямото търсене.
Обиграните жрици бързо се ориентираха в пазарната обстановка и светкавично вдигнаха цените на сеансите. Заради големия брой туристи Слънчев бряг е пълен с гастролиращи труженички от всякакви националности, които печелят по няколко хилядарки седмично. С най-големи доходи са елитните жрици, които съответно са и с най-високите тарифи, пише „Монитор“.
От 500 до 1000 лева е таксата която прибират те от придирчивите клиенти в замяна на горещи ласки. Обикновено срещу тази цена клиентът получава неограничен по вид и количество секс с ВИП мадамата в продължение на цяло денонощие.
Елитните девойки са „отворени“ да бъдат наети и като компаньонки с консумация за целия престой на туриста, стига той да си плаща ден за ден. При подобен дългосрочен ангажимент има специални отстъпки и цената пада на 300 лева на ден.
За един час стандартен секс и френска любов без кондом например девойките искат поне 90 лв. За сеанс нестандартни изпълнения тарифата вече скача на 150 лева.
Най-евтините жрици и този сезон са ромките. Мургавелките нямат собствен терен, нито пари за скъпарските заведения и затова дебнат отвсякъде по улици и алеи. Те причакват клиенти от засада. Новите в бранша наемат луксозни хотелски стаи и сами се рекламират в сайтове като „мадами на денонощно повикване“. Тарифата им е твърда – 120 евро на час.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *