Прогноза за цените на Шиба Ину, Dogecoin и Tradecurve през май 2023 година

Високата волатилност на меме монетите, съчетана с цялостния мечи пазар, оказа значително влияние както върху Шиба Ину (SHIB), така и върху Dogecoin (DOGE), предизвиквайки несигурност сред инвеститорите.

Междувременно проектът Tradecurve (TCRV), който в момента е на втори етап от предварителната си продажба, е сред най-горещите токени на пазара, тъй като обещава стабилни, дългосрочни печалби и несравним достъп до финансови продукти и възможности за търговия.

>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ TCRV СЕГА<<

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Прогноза за цената на Шиба Ину (SHIB)

Нещата не изглеждат много добре за притежателите на Шиба Ину (SHIB). По-конкретно, хайпът около меме монетите накара мнозина да купят Шиба Ину токени. Но вълнението не продължи много дълго, тъй като над 80% от притежателите на SHIB в момента търпят загуби от инвестициите си. 

Това се случва, след като хайпът с меме монетите затихна, в резултат на което стойността на Шиба Ину спадна с 4.1 % през последната седмица. Освен това, SHIB в момента се търгува на цена от $0.000008692, отбелязвайки спад от 0.47% през предходните 24 часа. Освен това обемът на търговията с Шиба Ину е намалял с 36.13% от вчера. 

Всичко това накара експертите да смятат, че цената на SHIB може скоро да спадне до $0.000007, ако токена не запази позицията си над нивото на подкрепа от $0.00008, което ще донесе критични загуби за неговите притежатели.

>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ TCRV СЕГА<<

Накъде ще тръгне цената на Dogecoin (DOGE)?

През по-голямата част от 2023 г., Dogecoin се търгуваше в диапазон. И въпреки периодичния ръст, който DOGE отбеляза, когато се разрази хайпът с меме монетите, сега той се върна към предишното си нестабилно представяне, което кара инвеститорите да се чудят къде ще отиде цената на DOGE. 

Експертите смятат, че в момента, Dogecoin показва модел на консолидация, като подкрепата е в диапазона $0.065 –

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *