Прогнози за цената на Шиба Ину: Дали криптовалутата ще се задържи успешно?

Заинтересованите и инвеститорите в криптовалута Шиба Ину наблюдават отблизо нейното представяне, а някои анализатори прогнозират потенциален скок на стойността й с 380%. Различни фактори са допринесли за впечатляващата стабилност на токена и те може да доведат до по-нататъшен растеж. Meжду тях е разширяването и развитието на йкосистемата на Шиба Ину, като стартирането на децентрализираната борса ShibaSwap и решението от втори слой, Shibarium.

Още едно важно нещо е разрастващата се общност и присъствие в социалните медии, което допълнително помага за привличане на нови инвеститори и може да допринесе за растежа на токена.

За да се постигне очакваният ръст от 380%, цената на Шиба Ину трябва да пробие основното ниво на съпротива от $0.000014 и да запази позицията си над ключовото ниво на подкрепа от $0.00001.

Факторите, които може да допринесат за рязко покачване на цената на токена, включват нарастващ интерес от страна на институционални инвеститори, положителна промяна в общите нагласи на крипто пазара и масовото приемане на Шиба Ину като опция за плащане или съхранение на стойност.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *