Продава се: Къща за $ 150 милиона

Най-обширното имение в Лос Анджелис се продава за 150 милиона долара, информира Асошиейтед прес.
Продавач на имението е вдовицата на филмовия продуцент Аарон Спелинг, който е създател на телевизионните сериали “Ангелите на Чарли“, “Бевърли Хилс 90210“ и “Династия“. Имението се намира в баровския квартал Holmby Hills, като след продажбата му 63-годишната г-жа Спелинг ще се премести в мезонет за 47 милиона долара в Лос Анджелис.
Основната жилищна сграда в имението е построена през 1991, като общата й разгъната площ е 5200 квадратни метра. Помещенията вътре са с височина 9 м, като освен многобройни спални, бани и прочие, сградата разполага и със собствен киносалон, зала за боулинг, изба за дегустация на вина, спортна зала, библиотека, че дори и със специално помещение за опаковане на подаръци и салон за красота, разположен в зимната градина.
Към къщата се продава и земя с площ 0,5 хектара, две трети от които е частна гора. Имението има и градина с алпинеум, изграден в стил от XVIII век, басейн, тенис корт, розариум, фонтани, изкуствен водопад, гараж за 16 автомобила и паркинг за още 100.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *