Продадено! Вилата на Мадоф в Лонг Айлънд донесе над 8,75 млн. долара

Крайбрежната вила на Бърнард Мадоф в Лонг Айлънд е продадена над исканата цена от 8,75 млн. долара, две седмици след като беше обявена за продажба. Брокерът от агенцията за имоти Corcoran Group Джоан Хегнър е потвърдила пред Bloomberg продажбата, но не е разкрила купувача или цената на сделката.
Купувачът е избран от Организацията на федералните съдия-изпълнители в САЩ от няколко участника в търга. Първоначалните участници е трябвало да подадат оферти за втори път, в които да включат най-високото и най-ниското си наддаване, обяснява Хегнър. Купувачът е избран от тази група и е подписан договор с него.
„В момента не сме готови да разкрием името на потенциалния купувач или цената на сделката, за да осигурим реализирането на продажбата“, казват от организацията.
Мадоф излежава в затвор 150-годишна присъда заради организирането на най-голямата схема на Понци в историята. Това е първият от трите му имота, които правителството се опитва да продаде, за да плати обезщетения на измамените. Продават се също имот в Палм Бийч, Флорида, както и апартамент в Манхатън.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *