Промоционална програма „Депозити с екстри” от Банка Пиреос България

Банка Пиреос България предлага нова промоционална програма “Депозити с екстри”, която включва четири изключително гъвкави предложения по 1-месечен, 3-месечен, 6-месечен и 12-месечен депозит. Програмата е разработена така, че да отговори на очакванията и специфичните нужди на клиентите.

Банка Пиреос предлага 4 промоционални оферти за депозитните продукти:

• 1-месечен депозит, при който лихвата се увеличава с 10% след всяко подновяване между втория и дванайсетия месец от неговото откриване. В случай на предсрочно прекратяване, клиентите получават цялата натрупана лихва, а в срока на депозита имат възможност да теглят и внасят суми до 1000 лв. Минимална сума за на депозита е 1000 лева или евро.

• 3-месечен депозит с 30% по-висока лихва и отворено теглене и внасяне. При откриването на 3-месечен депозит, неговите притежатели получават 30% лихвена надбавка, която се запазва при всяко следващо подновяване на депозита. Продуктът дава възможност за теглене до 30% от размера на депозита и за довнасяне на суми без ограничения. Минимална сума за на депозита е 1000 лева или евро.

• 6-месечен депозит с потребителски кредит при 8.95% лихва. Всеки притежател на 6 месечен депозит за минимум 2000 лева или евро може да получи потребителски кредит при годишен лихвен процент 8,95%. Размерът и срокът на кредита не са обвързани с размера и срока на депозита. Исканията за потребителски кредит се разглеждат съгласно правилата и процедурите на банката, а ГДП за кредит от 5000 лв. и срок на изплащане 5 години е 10.7%.

• 12-месечен депозит с овърдрафт с 0% лихва. Минималната сума на депозита е 3000 лева или евро, а неговите притежатели имат възможност да получат 6 месечен безлихвен кредит овърдрафт за 20% от сумата на депозита. След изтичане на 6-те месеца овърдрафтът може да се запази при стандартните условия на банката.

Промоционалните оферти по депозитите са независими една от друга и не могат да се прилагат едновременно за един и същ депозит.

За Банка Пиреос България:

Банка Пиреос България, част от финансова група Пиреос, е една от най-динамично развиващите се финансови институции в България. Тя е универсална банка, специализирана в корпоративно банкиране, банкиране на дребно, финансови услуги за малки и средни предприятия, капиталови пазари, инвестиционно банкиране и лизинг. В България Банка Пиреос оперира от 1994 г. В началото на 2005 г. Пиреос закупува Евробанк АД и в момента се нарежда сред десетте най-големи банки в страната. Тя разполага с клонова мрежа от 67 клона и притежава активи за над 1 милиард евро.

Банка Пиреос България е носител на наградата „Финансов продукт на годината за 2005 г.” в категория „Кредитни продукти и финансиране” от Международното финансово изложение „Банки, Инвестиции, Пари”, както и на първа награда в категорията „Най-добра печатна реклама” от Годишните награди на Българската асоциация по маркетинг за 2005 г. През 2006 г. Банка Пиреос получи още две много престижни отличния – за най-успешно представена глобална марка на българския пазар (глокална марка) в конкурса „Бранд Мениджър на годината 2006 ” и „Банкер на годината 2006” от ежегодните награди на вестник „Банкер”.

За финансова група Пиреос:

Финансова група Пиреос е една от най-активните финансови организации в Гърция и Югоизточна Европа. Oснована през 1916 г., днес финансова група Пиреос притежава група от компании, които притежават собствено ноу-хау в областите на частно банкиране, малки и средни предприятия, капиталови пазари, инвестиционно банкиране, лизинг и шипинг. Финансова група Пиреос притежава активи на обща стойност 29 милиарда евро и клонова мрежа от 490 клона (292 в Гърция и 198 в други държави).

За контакт:

Action Global Communications

Преслава Георгиева

Account Manager

Тел./Факс: +359 2 944 1388; 944 4336; 846 3429

Мобилен: +359 898 628 469

+359 885 614 131

E-mail: preslava.g@actionprgroup.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *