Регистрираха 19 млн. касови бележки в лотарията на НАП.

Чисто новият лек автомобил, който ще бъде голямата награда в лотарията на НАП и финансовото министерство, вече е пристигнал, съобщиха от приходната агенция.

В битката за изтеглянето на победителя, който ще го получи, участват над 19 млн. фискални бона за над четвърт милион лева, уточниха от НАП.

Кой ще бъде новият му собственик, ще се определи с жребий на Коледа. Дотогава обаче данъчните раздават всяка седмица смарт – телефон и всеки месец – 40 – инчов смарт 3D телевизор.

Джевайдин Идриз от Шумен стана победител в лотарията за седмицата 11-18 март, след като името му бе изтеглено по БНТ в неделя сутринта. Той ще получи смарт телефон.

Шуменецът участва в лотарията общо със 115 фискални бона, а късметлийската бележка се оказа тази на стойност 13,10 лв.

На 3 април, отново в национален ефир, ще бъде изтеглен и четвъртият месечен победител, който ще получи 40 – инчов 3D телевизор с вградена безжична LAN мрежа и много други екстри.

От Националната агенция за приходите припомнят, че всеки, който е навършил 14 години може да участва в лотарията. Включването в играта става, след като се създаде профил в сайта www.kasovbon.bg.

Задължително е да регистрират валидни касови бележки, които са издадени след 16 декември 2015 г. включително.

От НАП припомнят още на всеки участник в играта да пази касовите си бонове, защото по тях ще се извърши проверка на търговците, които са ги издали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *