РЗС: Плевнелиев е кандидат-президентът на ГЕРБ

Издигнатият от РЗС за държавен глава Атанас Семов разкри името на регионалния министър преди да внесе документите на РЗС за регистрация в ЦИК за участие в местните избори, предаде репортер на Информационна агенция КРОСС.
В партията на Яне Янев имали „неопровержими данни“ за участието на Плевнелиев. Има „огромни доказателства“ за много големи суми пари, налети в МРРБ, за да се прави пиар на министъра за президентските избори. Инструмент за това са магистралите и пътищата, допълни Семов. Дори пътища в проект се обявявали за готови.  Атанас Семов определи МРРБ като „знаковото корупционно министерство в правителството на Бойко Борисов“, Плевнелиев – като образ на „усмихната корупция“.“За нас е голяма опасността да се окаже, че г-н Плевнелиев е новият Софиянски – усмихнатото лице на корупцията в правителството на ГЕРБ“, допълни Семов. Така той обясни защо управляващите толкова упорито пазят името на Плевнелиев.
РЗС разполагат с документи, уличаващи регионалния министър в корупция и изливането на „няколко милиона лева в знакови медии за създаването на изкуствен имидж“. Ще се изнесат данни на кои партии Плевнелиев е бил спонсор в миналото.“Правени бяха много опити да се прелее от рейтинга на Борисов. Много се боя, че създаденият рейтинг на г-н Плевнелиев е кух като основата на магистралите, които строи“, заяви Атанас Семов.
Подготвяме се да бъдем голямата изненада на местните избори“, заяви заместникът на Яне Янев. В подкрепа на РЗС за събрани 19 000 подписа. Все още не е ясен кандидатът на партията за кмет на София, който щял да бъде със силно послание към десните избирателите.Атанас Семов определи конкурентите си на изборите – Кунева, Калфин и Плевнелиев като лица на статуквото, срещу които ще се бори, защото единствено РЗС иска нова конституция.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *