Световният лидер в залаганията William Hill създава свой център в София

William Hill, най-големият британски и водещ световен букмейкър с над 15 000 служители по цял свят, формира екип от разработчици в София. Партньор в проекта за изграждане на развоен център е компанията Questers.

През последните години William Hill разрасна главоломно бизнеса си, свързан с електронни залагания. Към момента този растеж се поддържа от развойните екипи, разположени в централния офис на компанията в Лийдс, както и от офисите в Лондон и Гибралтар.
още по темата

Нарастващото търсене на онлайн услугите на букмейкъра налага непрекъснато подобрение на предлаганите продукти, което пък води до множество нови проекти, изискващи най-добрите таланти на пазара на труда.

Компанията е проучила различни локации и партньори в Европа и се спира на Questers за свой партньор в създаването и управлението на български екип от Java разработчици.

Екипът ще бъде част от съществуващата структура на William Hill и ще работи редом с останалите центрове на компанията, добавяйки нови продукти в портфолиото
и спомагайки за растежа.

Questers е британска компания с българско участие и представлява технологичен парк, който предоставя пълен спектър от услуги на международни софтуерни и ИТ компании.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *