СД на БФБ-София прекрати търговията с три емисии акции

Съветът на директорите на БФБ-София е взел решение днес поради заличаване от Търговския регистър към Агенция по вписванията и на основание на чл. 35, ал. 1, т. 1 от част III Правила за допускане до търговия, да прекрати окончателно регистрацията на Неофициален пазар на акции, сегмент В на емисията акции, издадена от Пишещи машини АД /в ликвидация/, гр. Пловдив, с борсов код PZL, считано от 19.01.2010 г.

Освен това поради заличаване от Търговския регистър към Агенция по вписванията и на основание на чл. 35, ал. 1, т. 1 от част III Правила за допускане до търговия, Съветът на директорите на БФБ-София АД прекратява окончателно регистрацията на Неофициален пазар на акции, сегмент В на емисията акции, издадена от Капитал Директ-1 АДСИЦ /в ликвидация/. Борсовият код на книжата е 5K2, а търговията с тях се прекратява от 19.01.2010 г.

От 19.01.2010 г. се прекратява и регистрация на на емисията акции, издадени от Пълдин-Ер АД, гр. Пловдив. Досега акциите бяха регистрирани на Неофициален пазар на акции, сегмент В, с борсов код 56P.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *