Сигналите остават низходящи засега

EURUSD
Евро/долар имаше низходящ моментум вчера, достигайки дъно на 1.3125 и затвори на 1.3150. Сигналите остават низходящи засега с тестване на ключовата подкрепа 1.3000-1.2968, но отбелязвам че като цяло все още сме в рейнджов пазар, както може да се види на дневната графика и се нуждаем от ясен пробив под трендлинията на подкрепа за продължаване на основния низходящ сценарий. Първата съпротива е на 1.3200. Пробив над това ниво ще ни отведе в неутрална зона за тестване на 1.3250-1.3300 в кратки срокове.
GBPUSD
Паунд/долар направи импулс надолу в сряда. Очакванията са низходящи в близка перспектива, но като цяло се намираме още в консолидационна фаза без ясна посока и убедително движение. На четиричасовата графика се вижда, че по време на основното низходящо движение, цената направи някои възходящи корекции преди продължаване движението надолу след пробивите под няколкото второстепенни трендлинии на подкрепа. Сега цената тества друга минорна трендлиния на подкрепа. Пробив под нея и нивото 1.5450 би трябвало да предизвика по-нататъшен низходящ натиск за тестване на 1.5370/50, но отбелязвам че основната трендлиния остава силна подкрепа на този етап и продължението на основния мечешки сценарий за тестване на 1.5000 може да бъде потвърдено само от ясен пробив под нея. Най-близката съпротива е 1.5550. Пробив над това равнище може да ни отведе в неутрална зона с тестване на 1.5600-1.5650.
USDJPY
И долар/йена продължи възходящото движение вчера. На четиричасовата графика имаме голяма възходяща свещ, тъй като цената направи силен пробив над 82.33. Търговските сигнали остават за нагоре за тестване на нивото 84.40, което е важна съпротива в тази фаза. Пробив над може да стане ранен сигнал за дългосрочен възходящ обръщащ сценарий. Краткосрочна подкрепа е 82.80, чийто пробив ще ни отведе в неутрална зона като посоката също ще стане неясна за тестване на подкрепата 82.33.
USDCHF
Долар/франк продължи инерцията нагоре вчера, нарушавайки низходящия канал, както може да видите на четиричасовата графика, индикирайки неуспех за мечките и възможен възходящ обръщащ сценарий. Сигналите остават бичи в кратки срокове с цел в района на съпротивата 0.9750-0.9800. Непосредствена подкрепа имаме на 0.9600. Пробив под тази зона би трябвало да ни отведе в неутрална зона за търговия с тестване на 0.9550.
*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.

Анализът е на ФК „Популярна каса 95“ АД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *