Стартира първият спа за смисъла на съществуването

Стартира първият спа за смисъла на съществуването
Спа консултации за развитие и управление разкри първите си маркови Спа центрове в Гранд Хотел Стокхолм в Швеция.
Смисълът на съществуването в Спа в Гранд хотела е водещата спа в хотела.
Спа центърът, който се простира на над два етажа, слива някоя от скандинавските теми с модерен дизайн.
Шведска архитектна компания (Обер Архитект) са отговорни както за архитектурата, така и за интериорния дизайн.
На 15069 м фута (1400 кв.м) съоръжението разполага с осем стаи за лечение и фитнес център. Органични и естествени продукти, ще бъдат използвани за лечение, много от които са произведени по поръчка, използващи местни съставки, растения и билки, с произход от местните гори като бреза, боровинка, зърнастец, и червена боровинка.

Също така уникалността на този луксозен спа са нейните три основни обработки, наречен Нашият собствен опит – да бъдат отпочинали, да бъде балансирано и да бъде подновен. Всяка от тези терапии , развити в продължение на три години, продължава два часа.

Дворец за красота в Сейнт Мориц

Badrutt’s Palace Hotel в Сейнт Мориц, Швейцария, започна нов дворец за красота, представляващи обща инвестиция в размер на CHF50m (33,1 м евро, £ 30,1 м, US $ 50,1 м).
Ще има10 стаи за лечение на имена на местните алпийски цветя, включително иглика, ирис и парадисеа, интериора на съоръжението включва местни планински бор и гранит. От пода до тавана ще има прозорци, за да се позволи използването на естествената светлина, колкото е възможно.

„Четири сезона“ за Бейрут

Град Бейрут в Ливан ще е се сдобие с ново лукс място от марката „Четири сезона“. Хотелът и спа центърът ще дебютират през януари 2010.
С общ брой от 230 спални за гости, всички с просторни гледки към околните планини, имотът ще има басейн на покрива, който се превръща в коктейл басейн след залез слънце.
На 10031 фута спа ще се отвори в края на януари 2010 г. и включва голяма тераса за отдих, както и седем стаи за лечение с изглед към Средиземно море.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *