Статус Инвест АД и възможностите за Форекс и CFD

Търговията се осъществява чрез MetaTrader 4 и MetaTrader 5, които освен версии за персонален компютър имат и мобилни версии, предоставящи достъп в реално време до финансовите пазари от всяка точка на света.
Клиентите имат достъп до широк набор от финансови продукти – над 40 валутни двойки, злато и сребро, CFD върху борсови индекси, лихвени нива, стоки и суровини, включително петрол и природен газ, както и CFD върху акции на компании от Великобритания, Франция, Италия, Белгия, Холандия и Португалия.
Можете да изпробвате безплатно търговия с демо сметка в ActivTrades:
Регистрация на Демо сметка
За да откриете реална сметка е необходимо да направите:
Онлайн заявка за откриване на сметка
Предимства за клиентите

Тесни спредове от 0.8 пипса за EURUSD и USDJPY
No Dealing Desk пазарно изпълнение на сделките
Търговия без рекотиране и без комисиони*
Ливъридж до 1:400
Търговия с минилотове и микролотове
Безплатни допълнителни приложения, интегрирани в платформата MetaTrader 4 – Autochartist, SmartTemplate, SmartOrder, SmartChart
Премиум продукти – Molanis, Trading Central, VPS
Безплатни уебинари и семинари с водещи лектори и трейдъри с опит на пазара
Минимален депозит от 100 EUR
Високо ниво на сигурност на клиентските средства

* Начисляват се комисиони при търговия със CFD върху акции
ActivTrades PLC и е сред лидерите на пазара на марджин продукти в редица европейски държави като Германия, Италия и Франция. ActivTrades e под надзор и регулация на британския Регулатор на финансовите услуги (FSA) с регистрационен номер 434413 и е вписан в Регистъра воден от Комисия за финансов надзор под номер РГ-03-242. ActivTrades е член на Схемата за компенсиране в сферата на финансовите услуги (FSCS), която дава защита на клиенти, инвестирали средства в компаниите, членуващи в Схемата до 50 000 британски паунда. Всички средства на клиентите се държат в сегрегирани сметки и не могат да бъдат използвани от ActivTrades за каквато и да било друга цел освен за обслужване на търговията на своите клиенти.

Статус Инвест АД няма да има договорни отношения с клиента/потенциалния клиент и не  извършва преценка дали услугите са подходящи за клиента/потенциалния клиент, нито го квалифицира за целите на най-добро изпълнение. Инвеститорите трябва да имат предвид, че всички финансови продукти, които се търгуват на марджин, носят висока степен на риск и може да загубят значително повече от първоначалната инвестиция. Клиентът/потенциалният клиент следва да се запознае подробно с предлаганите от ActivTrades PLC услуги, включително с всички рискове свързани с тях. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *