Стрес и маркегинг по време на криза – това са темите на две предстоящи събития

Марк Де Турк е известен в Европа и България обучител с повече от 22 години опит като личен треньор на мениджъри (coach), обучител, временен мениджър. Марк е водил семинари за топ-мениджъри и лидери в цяла Европа, Азия, Северна и Южна Америка. Марк лично е обучавал и помогнал на над 400 водещи компании в Европа
Неговата мисия е да помага на социалните, икономически и академични среди с ефективни решения за справяне с техните ежедневни проблеми.
Васил Бункин е консултант, обучител, коуч (личен треньор) в областта на бизнес администрацията и човешките ресурси и лицензиран медиатор.
Ето някой основни неща,кото ще се разгледат на лекцията:
– Какво ни прави да се чувстваме подтиснати и несигурни;
– Какво причинява нестабилността – пиковете и спадовете в живота;
– Какво ни прави ефект от трудни и кризисни ситуации, а не причина нещата да се
случват както желаем;
– Какво причинява лошата атмосфера, стресът и кризисните моменти в професионален и личен аспект;
– Как да намерите решение, за да бъдете по-успешни и по-стабилни, и да постигате целите си дори в кризисни моменти.

„КАК ДА КОНТРОЛИРАМЕ КРИЗАТА И ДА СПЕЧЕЛИМ ОТ НЕЯ!“

Уникална възможност за среща с проф. Колтър, създателят на съвременния маркетинг и най-влиятелният експерт в стратегическия маркетинг , ще има всеки, който посети семинара в София – Национален дворец на културата на 23 септември 2009г.
Ще се дискутират последните постижения и тенденции в управлението на маркетинга.
Семинар воден от професор Ф. Котлер и е посветен на тези,
които се интересуват от личното си израстване, получаването на нова информация и са способни да използват тази много специална среща за обмяна на опит и полезни връзки.
Едно събитие, очаквано с огромен интерес, почти две години след първото подобно. Една от изключително редките възможности за среща очи в очи с „бащата на маркетинга“ Филип Котлър.
Семинара се организира за тези, които искат да почерпят на живо опит от „бащата на маркетинга“ Филип Котлър. Които искат да бъдат в час с последните световни тенденции в областта на маркетинга и да преминат успешно през периода на криза.
За всички, които са готови да обменят опит и да направят полезни лични и бизнес контакти. За тези специалисти, които се стремят да бъдат лидери в своята професионална сфера – маркетолози, рекламисти и ПР специалисти, мениджъри продажби, висш и среден изпълнителен мениджмънт, собственици на фирми.
Всички студенти, които осъзнават, че най-ценните уроци в живота не винаги се получават само зад университетските скамейки.
Или най общо казано за всички, които пропуснаха този шанс преди 2 години в София. Осигурене и симултантен превод.

Венелин Йорданов – маркетинг
ИП „Популярна каса 95“ АД- Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *