Строителни предприемачи от Индия и Дубай поглеждат към България

Инвеститори от Индия, Дубай и ОАЕ проявиха най-голям интерес към вложения в България по време на едно от най-големите световни изложения в сферата на недвижимите имоти Cityscape Exhibition 2009 в Дубай, съобщиха от компанията, която представи страната ни – Интернешънъл Риълти Груп (International Realty Group).
Индийските бизнесмени насочват вниманието си към развитието на земеделски имоти, докато представителите на Дубай и Абу Даби залагат на жилищното и ваканционно строителство.

Фактът, че пазарът на имоти в България не е директно засегнат от световната финансова криза и стабилният банков секор правят страната ни привлекателна за средните и големи инвеститори.
Интернешънъл Риълти Груп представи инвестиционните възможности, които предлага страната ни в секторите недвижими имоти, земеделска земя, технопаркове и енергийни проекти в сферата на възобновяемите енергийни източници. Надсловът, под който фирмата представи страната ни, беше: Bulgaria. Pure Opportunities (България. Чисти Възможности).
Инвестиционни възможности бяха представени и от Министерството на икономиката на Русия за развитието на региона Владивосток и на Министерството на икономиката на Франция във връзка с амбициозния проект Paris La Defense, представен от министъра на икономиката, щата Онтарио, Канада, както и област Чикаго, Съединените щати. Всички страни бяха изготвили атрактивен пакет от преференции за бъдещи инвеститори.
На Cityscape Exhibition 2009 взеха участие 152 компании от Близкия и Далечния Изток, Европа, Австралия, САЩ, Африка и Азия. Среща тук си дадоха големи предприемачи, инвестиционни компании и банки, архитекти и инженерингови фирми, консултанти, правителствени представители, международни асоциации, компании от обслужващия сектор, агенции за недвижими имоти. Някои от тях пристигнаха, за да търсят инвеститори и да се срещнат с нови клиенти, за да влязат в joint ventures партньорства, да увеличат имиджа на фирмата си, да се представят на нов пазар или дори да сключат мигновени сделки.
Изложението е част от Cityscape Group, които провеждат големи форуми в областта на недвижимите имоти в Дубай, Абу Даби, Азия, Индия, Япония, Латинска Америка, Северна Африка, Катар, Русия и САЩ.
Тази година Cityscape Exhibition 2009 беше открито от управителя на Дубай шейх ал Мактум и от Доналд Тръмп Младши, вицепрезидент на корпорацията Тръмп и един от основните западни инвеститори в Дубай. Той взе участие и в Конференцията на лидерите, на която бе обсъден пазара на недвижими имоти и инвестиции в условията на финансовата криза.

International Realty Group e фирма със седалище във Варна, която се занимава с развитието на инвестиционни проекти и свързва инвеститори и малки и средни предприятия от България и чужбина за реализиране на проекти в сферата на недвижимите имоти, земеделието и европейските приоритетни проекти. Фирмата имапартньори и дилъри в различни страни от Европа, Азия и Америка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *