Телерик Академия обучава по блокчейн и етериум

Образователната организация Телерик Академия стартира мастър клас за блокчейн и етериум съвместно с LimeAcademy. Обучението поставя началото на Telerik Academy Master – изцяло ново направление програми за професионалисти с опит в сферата на ИТ, дигитален маркетинг и др., съобщиха от Академията.Телерик Академия ще обучава по блокчейн и етериум.

Резултат с изображение за етериум

Първата програма от Telerik Academy Master е на тема „Ethereum Developer Master Class”. Тя ще се реализира в периода 9 октомври – 2 декември в партньорство с LimeAcademy и ще се води от експерти от LimeChain – лидер в консултирането и разработката на проекти за блокчейн – с предишен опит в SAP, Siemens, IBM и други водещи технологични компании.

„За да се развива един експерт и да бъде винаги в крак с най-новите технологии, трябва непрекъснато да усвоява нови знания. За съжаление предлаганите в България обучения за хора с опит са силно лимитирани. Затова естествената следваща стъпка от развитието на Телерик Академия беше да осигурим обучителни програми за тези професионалисти”, коментира Светозар Георгиев, съосновател на Телерик Академия.

Мастър класът обхваща две от най-популярните в глобален мащаб технологии – блокчейн и етериум. Той е с практически фокус и включва реални примери от бизнеса, работа по проекти и финален двудневен практически уъркшоп. В рамките на програмата участниците ще усвоят ключови знания и умения, необходими за успешна професионална реализация като етериум разработчици, информира technews.bg.

„Участниците ще научат какво се крие зад блокчейн технологията и основните принципи за децентрализация, каква е ролята на криптографията, как да пишат смарт контракти и да работят с ключови за блокчейн сферата инструменти и приложения. В програмата обръщаме специално внимание и на най-актуалните в момента блокчейн практики, така че след завършването й участниците ще могат да създават цялостни работещи блокчейн проекти”, поясни Георги Спасов, съосновател и блокчейн архитект в LimeChain.

За да участват в първото издание на програмата, желаещите трябва да получат покана от организаторите на база на препоръка от партньор от ИТ общността. Заедно с това всеки поканен може да препоръча още един човек. От кандидатите се изисква да разполагат с поне 1,5 г. опит в разработката на софтуер и да преминат кратък тест.

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *