Топ ваканционни и градски комплекси се борят за приза Най-добър проект 2009

На 18 юни 2009 г. в Шератон Хотел София ще се състои церемония по връчване на международните награди „Най-добър проект 2009″ в областта на архитектурата и строителството.
Над 20 обекта в България се борят за престижната награда в категориите“Най-добър ваканционен проект“, „Най-добър градски проект“, „Най-добър реализиран морски обект“, „Най-добър реализиран планински обект“, „Най-добър реализиран градски обект“.
Номинирани се ваканционни и градски комплекси, избрани по красота на архитектурата, качество на строителството, разнообразие на инфраструктурата и качество на управлението.Сред номинираните проекти са Апарт хотел „Лъки Банско“, българският Ориндж Каунти,бутиковият Трейшън Клифс (Thracian Cliffs)край Каварна, Скай билдингс – Пловдив, Арена Марина Диневи – Свети Влас, Созополис, Баня СПА и Уелнес Ризорт (Banya SPA & Wellness Resort) – с. Баня и други.
Условието за участие на даден обект е да бъдат реализирани или започнати да се строят през 2009 г.
Конкурсът се организира и провежда от Евро Дизайн ЕООД, Руската асоциация на чуждестранните имоти, Корпорация БЕСТ с подкрепата на Руската гилдия на брокерите и Световният алианс Миротворци под патронажа на Московското правителство в рамките на Годината на България в Русия.
На събитието ще присъстват големи руски агенции за недвижими имоти, както и бизнесмени – потенциални купувачи. Въпреки кризата, интересът за покупка на имоти в България е много голям. Което, от своя страна, е обещание за големи чужди инвестиции и раздвижване на бизнеса в областта на недвижимите имоти.
Специален гост ще бъде известеният актьор и певец Михаил Боярский, който вече притежава имот в българския Ориндж Каунти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *