Туристически комплекс за 100 млн. лв до Слънчев бряг отваря врати

Строителството на най-големия хотел по Черноморието за последните години – RIU Helios Paradise, e към края си и ще отвори врати през предстоящия летен сезон. Четиризвездният комплекс се намира между Слънчев бряг и Свети Влас на територията на бившия държавен санаториум. Инвеститор в проекта е дружеството „Тера тур сервиз“, което се управлява от Васил Златев, баща на директора на „Лукойл България“ Валентин Златев (виж карето). При началото на строителните дейности в края на 2013 г. от компанията съобщиха, че се очаква инвестицията да достигне над 100 млн. лв., осигурени чрез кредит и собствени средства.
Комплексът RIU Helios Paradise включва хотелска част с 600 стаи, 200 дка зелени площи, басейни, детски аквапарк, тийнейджърски и хоби клуб, съобщиха от PR агенцията „Д енд Д“. Отделно от това на територията му има общо десет заведения – пет ресторанта и пет бара, както и две мултифункционални игрища на открито.

Хотелът е четири звезди и ще работи изцяло по системата all inclusive (всичко включено в цената) с основен фокус върху семейния туризъм. Собственикът е концесионер и на близкия плаж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *