Туроператори от цял свят се срещат Пловдив

Третата поред среща на туроператорите ще се състои в Пловдив от 21 до 24 ноември. Над 150 фирми ще присъстват на срещата, на която ще бъдат популяризирани Пловдив и региона като туристически дестинации. Това съобщи зам.-кметът Стефан Стоянов.
„На срещата ще бъдат показани новите туристически маршрути в Пловдив, както и такива в района. Ще бъде представен винен туризъм, спа центрове и места за производство на розово масло. Представители на Великобритания, Китай, Русия, Турция, Гърция, Сърбия, Германия, Кипър, Индия Румъния и Италия са заявили участие. Много са важни отношенията ни с представителите на Великобритания най- вече заради директните полети от летище Пловдив до Лондон“, разкри в аванс Стоянов.

„Срещата между туроператорите и бизнеса е от голямо значение. След срещата през пролетта има резултати, които се отчитат от българските туроператори и пловдивските хотели.Освен това форума съвпада и с „Дефиле на младото вино“, което ще е една от основните атракции в Стария град по това време.По този начин ще представим Старинен Пловдив като основна туристическа дестинация“, коментира Стоянов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *