Убийствата на Кюлев и Г. Илиев свързани

В България действат пет престъпни групировки. Това сочат анализите на специалистите в МВР. Техните лидери и членове са в списъка на вътрешното министерство. Подземните босове се проучват и разработват от антимафиотите. В ход са и проверки на фирми, тясно свързани с трибуквени групировки, обяви още ген. Илиев. В проучването им са включени и данъчните служби. Съвсем скоро ще разполагаме с резултатите от тези проверки и ще ги огласим, обеща генералът.

СОФИЯ. Съществува връзка между убийствата на Георги Илиев, Емил Кюлев и Райко Кръвта. Това заяви вчера главният секретар на МВР ген. Илия Илиев пред Дарик радио. Според него показните разстрели преди месеци са пряко свързани. Шефът на ВАИ Холдинг Георги Илиев бе убит на 25 август миналата година в Слънчев бряг. Собственикът на ДЗИ Емил Кюлев пък бе застрелян на 26 октомври на бул. „България“ в столицата.

Има информация по новата версия за убийството на Георги Илиев, обясни ген. Илиев. Ако тя се потвърди и докаже, съвсем скоро извършителят и поръчителят ще бъдат разкрити. Униформените спецове са ограничили до три версиите за разстрела на Емил Кюлев, каза още главният секретар на МВР. До края на годината повечето от големите показни убийства ще бъдат разкрити, зарече се той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *