Убит и петима ранени при нова трагедия в САЩ

Един човек бе убит и петима са ранени в резултат на стрелба в сграда с офиси в центъра на американския град Орландо, предаде АП, цитирана от БТА.
Полицията залови извършителят на стрелбата. Това е 40-годишния Джейсън Родригес, уволнен преди две години от фирмата, помещаваща се на 16-ия етаж на 17 етажнатаофис сграда „Лиджън плейс“. След стрелбата нападателят успял да се измъкне от сградата, но полицията го открила в дома на майка му и той доброволно се предал.
Според информацията, хора, изпаднали в паника, са се опитвали да избягат навън, когато отрядът на силите за бързо реагиране са се опитали да влязат вофис сградата и да обезвредят стрелеца, който извърши своето нападение след по-малко от 24 часа след стрелбата в Тексас, в резултат на която загинаха 13 души.
На кадри, излъчени от телевизиите, се вижда как полицейски хеликоптер кръжи над мястото на инцидента, а десетки полицейски коли са блокирали района около 16-етажния Център Гейтуей. „До колкото съм информиран, в момента нападателят е само един”, каза говорителят на полицията Барбара Джоунс. „

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *