УниКредит Булбанк стана „Банка на 2014“ за България

УниКредит Булбанк взе приза „Банка на годината 2014 в България“ на 15-ите награди на международното списание The Banker, част от групата на Financial Times. Церемонията бе в Лондон. Престижното отличие беше връчено на главния изпълнителен директор Левон Хампарцумян и главния оперативен директор Андреа Казини. УниКредит Булбанк получава приза за трети път.

От началото на годината УниКредит Булбанк спечели и ред други награди – от Emea Finance и Global Finance за „Най-добра банка в България“, за „Най-иновативен банков продукт за 2013“ заради Cash M превод, за „Най-добра HR стратегия за развитие на лидерство в организацията за 2013 г.“ от БАУЧР, „Най-добрата банка в управлението на парични средства в България“ в класацията на сп. Euromoney за 2014 г. и др.

УниКредит Булбанк, която отбелязва 50 години от създаването си, е най-голямата у нас и продължава да расте – в края на септември активите й са се увеличили с 9.4% на годишна база и са достигнали 13.87 млрд. лв.

На годишните награди на сп. The Banker присъстваха 350 висши мениджъри от 120 държави. Tази година списанието е получило 1000 кандидатури, от които избра регионални победители за 120 страни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *