Хиляда работни позиции отваря МОЛ – Пловдив

Нови 1 000 работни места се разкриха днес в Пловдив с отварянето на първия в областта МОЛ. В мегакомплекса до Братската могила са вложени 52 млн. евро.
Всички 110 магазина, супермаркети, бутици и заведения стартираха едновременно работа днес. 50% от фирмите са нови за пловдивския пазар, а други 20% за първи път стъпват на българска земя именно в МОЛ – Пловдив. Почитателите на седмото изкуство ще могат да гледат най-новите кинопродукции на 11 големи екрана.
За улеснението на гражданите до комплекса е разкрита нова автобусна спирка, през която минават автобуси с номера 10.15 и 24. 700 паркоместа е осигурил МОЛ-ът за клиентите с автомобили.
След Пловдив предстои отварянето на големи комплекси и в Русе и Стара Загора, обяви при старта на МОЛ – Пловдив изпълнителният директор на фирмата – инвеститор Петър Дудоленски.
Лентата на най-големия търговски център в Южна България прерязаха кметът и областният управител на Пловдив. От инвеститорите Славчо Атанасов получи златен ключ, с който да „отключи” още подобни инвестиции под тепетата.

darikfinance.bg

финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *