Челси Клинтън вдига сватба за 3 000 000 долара

Сватбата на дъщерята на бившия американски президент Бил Клинтън – Челси, ще бъде доста скъпа. Според близки на семейство Клинтън, общата сума, която ще се похарчи за събитието на 31 юли, ще надхвърли 3 000 000 долара, издава bliasak.bg.

„Скоро не е правена сватба от такъв мащаб. Това определено ще бъде събитието на годината. Бюджетът ни е между три и пет милиона долара, като разходите на човек грубо възлизат на 6 хиляди долара. Досега присъствието си са потвърдили около 500 души, така че само можете да си представите за каква церемония говорим“ – заявил пред медиите Дони Браун, сватбеният агент, поел организацията.

„За храната и напитките ще се погрижат хора, на които семейството на Челси се е доверило изцяло. Носят се слухове, че Бил и Хилъри ще подарят на младоженците вила в Италия, но още нищо не знаем със сигурност“ – добавил Дони Браун.

30-годишната Челси Клинтън ще се омъжи за дългогодишния си приятел – инвестиционният банкер Марк Мезвински. Той е на 32 години и също идва от семейство на дългогодишни демократи – неговите родители са били конгресмени, а баща му наскоро излезе от затвора, където излежа присъда за измами.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *