Шиба Ину: Прогноза за цената към края на май според този алгоритъм

Търговците и инвеститорите използват различни техники, като например базирани на изкуствен интелект решения, за да оценят краткосрочната стойност на SHIB меме токена.

Прогноза за цената на SHIB

Според последния доклад на PricePredictions, платформа за наблюдение и прогнозиране на криптовалути, която използва алгоритми за машинно обучение, SHIB се очаква да се търгува на цена от $0.000092 до 31 май 2023 г.

Тази прогноза е направена по време на фазата на бета тестване на Shibarium Bridge, който все още функционира само частично. Също така е важно да се отбележи, че този мост ще подобри значително използването на втория слой, след като бъде пуснат напълно.

Прогнозата за бъдещата стойност на SHIB се основава на технически показатели, като например дивергенция/конвергенция на пълзящите средни (MACD), среден истински диапазон (ATR) и индекс на относителната сила (RSI).

Текущата пазарна стойност на SHIB е засегната от продължаващата меча тенденция със спад от 1.3% през последните 24 часа и 3% през последната седмица. Към момента на написването на тази статия, SHIB се търгува на цена от $0.000009985, което представлява пазарна капитализация от $5.9 милиарда.

 

Стои забележителното, че спадът в стойността на SHIB е част от по-голямата тенденция на пазарна нестабилност в сферата на криптовалутите.

Фактори, влияещи на цената на SHIB

Стойността на SHIB, както и на други дигитални активи, се влияе от различни фактори, като например текущото развитие на Shibarium, пазарните нагласи, регулаторните промени и макроикономическите условия.

Процентът на приемане на Shibarium се очаква да нарасне рязко след въвеждането на технологията Plasma Bridge, която ще използва странични вериги, за да увеличи скоростта на транзакциите и ефективността на разходите.

Освен това децентрализираните валидатори, базирани на доказателство за залог (PoS), гарантират сигурността на активите, а двупосочният мост Shibarium предлага безрисков трансфер на токени между мрежите Етериум и Shibarium.

Въвеждането на тези нови технологии ще оказва значително влияние върху стойността на SHIB и може да доведе до значително увеличение на нейната цена в бъдеще.

Изследването и прогнозирането на бъдещата стойност на SHIB остават предизвикателна задача за инвеститорите и анализаторите, тъй като стойността на този дигитален актив е динамична и зависи от множество фактори и променливи.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *