Обновеният Skype за Android ще може да се използва паралелно с други приложения

Обновената версия на Skype за Android най-сетне решава един досаден проблем с приложението. Вече воденият гласов разговор няма да се прекъсва при превключването на друго приложение на екрана.

Досега тази опция беше налична само за притежателите на таблети. Сега тя вече е налична и за смартфоните. Освен това от компанията казват, че значително са подобрили стабилността и скоростта на работа на приложението, което често страда от сериозна мудност при повечето смартфони.

Сред другите новости в Skype за Android е функция за изпращане на снимки до приятели дори и когато те не са на линия. Потребителите ще могат да ги видят както и останалите съобщения – когато имат възможност. Желанието на Skype е да се превърне в предпочитано приложение за чат и обмен на съобщения по всяко време.

Крайната цел на Skype е да бъде основното средство за комуникация на потребителите. Скорошно обновление на приложението за iOS пък позволява на потребителите те да го настроят като главната програма за извършване на обаждания с приоритет дори над класическата телефония.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *