Булсатком и Chopni.com стартират съвместно сътрудничество  

Булсатком и Chopni.com обявиха, че официално започват да си сътрудничат по популяризацията на българската платформа за онлайн търговия. Chopni.com e в процес на приемане на търговци от България, които искат да продават онлайн.  Така с обединени усилия в подкрепа на българския търговец, производител и занаятчия двете компании полагат основите на ново сътрудничество в помощ на бизнеса. Chopni.com е иновативна платформа, която разработва сайта си вече над 9 месеца и цели да окуражи българския бизнес да продава в Европа.
„Щастливи сме да подкрепим една млада и иновативна платформа като Chopni.com. Съдействието ни за популяризиране на платформата ще подпомогне на българския бизнес да расте“, коментира Пламен Генчев, изпълнителен директор на Булсатком.
Основателят на Chopni.com Георги Андреев допълни: „Искаме да насърчим и окуражим българския бизнес да предлага стоките си като му предоставим лесна за ползване онлайн платформа на български език. Радостни сме от това, че можем да си сътрудничим за популяризирането на платформата с Булсатком, за да подадем ръка на българския бизнес. „ Chopni.com предлага на своите клиенти специални секции от продукти, ръчно изработени уникати;  секция за отдих; техника; дамска, мъжка и детска мода; бижута и аксесоари; детски играчки; изкуство и други.

Малко инфо за водещите партньори:
Булсатком: Булсатком е добре известна телекомуникационна компания и най-големият доставчик на платена телевизия в България. Компанията предлага телевизионни услуги за Балканите чрез България Сат, който е и единственият сателитен оператор и иноватор в космическата индустрия в страната, предоставяща надеждни и сигурни решения за сателитни комуникации на радио и телевизионни, телекомуникационни, корпоративни и правителствени клиенти. Компанията е базирана в София, България.
Chopni.com: Chopni.com е онлайн маркетплейс платформа, която има за цел да подпомогне бизнеса да увеличи продажбите си и да достигне до нови пазари. Водени от целта за популяризиране на висококачествени продукти на нашите търговци, производители и занаятчии, разработваме постоянно платформата за тяхно улеснение. В нашата общност няма голям или малък бизнес – има само висококачествени стоки и голямо разнообразие от продукти, които сме щастливи да предложим на клиентите от Европа и света.

 

Ели ЯНЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *