Акциите, който правят най-големите движения след затваряне на борсата: Workday, CrowdStrike, Horizon Therapeutics и други

Проверете компаниите, които правят заглавия в следборсовата търговия.

 

Workday

— Workday спечели 6% след пускането на пазара във вторник, след като печалбите надминаха прогнозите на Wall Street както за горната, така и за долната линия.Софтуер отчете коригирана печалба на акция от 99 цента при приходи от 1,6 милиарда долара, където анализаторите очакваха коригирана печалба от 84 цента на акция и 1,59 милиарда долара приходи, според Refinitiv.

 

CrowdStrike

—— CrowdStrike Holdings се срина с повече от 18%, след като даде леки насоки за приходите за четвъртото тримесечие. През току-що приключилото тримесечие резултатите надминаха очакванията за печалба и приходи, като доставчикът на киберсигурност отчете коригирана печалба на акция от 40 цента при приходи от 581 милиона долара, където анализаторите очакваха коригирана печалба от 31 цента на акция при приходи от 574 милиона долара, според Refinitiv.

 

 NetApp

— Акциите на NetApp поевтиняха с 10,8%, след като доставчикът на облачни услуги и управление на данни отбеляза по-слаби от очакваното приходи през последното тримесечие. NetApp отчете коригирана печалба на акция от 1,48 долара, надминавайки прогнозите за 1,33 долара. Но приходите ѝ от 1,66 млрд. долара са по-малко от очакваните от Wall Street 1,68 млрд. долара, според Refinitiv. NetApp също издаде слаби насоки за бъдещето.

 

HP Enterprise

– HP Enterprise нарасна с 2,2%, след като компанията надмина прогнозите за печалбите на върха и дъното. Коригираната печалба на акция на HPE от 57 цента при приходи от 7,87 млрд. долара надмина прогнозите на Wall Street за съответно 56 цента и 7,42 млрд. долара на Refinitiv.

 

AST SpaceMobile

— Акциите на AST SpaceMobile поевтиняха с 10,7%, след като производителят на сателити определи плановете си да продаде обикновени акции от клас А за 65 млн.  Приходите ще бъдат използвани за общи корпоративни цели.

 

Horizon Therapeutics

— Биотехнологията се изстреля с 36% след часове, след като Dow Jones съобщи, че биотехнологията на стойност 18 млрд. долара придобива интерес за поглъщане. Dow Jones цитира неназовани хора, запознати с въпроса.

 

Написана от: Редакцията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *