За юбилея на панаира: Идват ВИП гости от чужбина

Това е първото посещение в България на ръководител на най-авторитетната световна организация в бранша, която обединява 550 пълноправни и 38 асоциирани членове от 83 държави. Визита на Ари Бриенен ще продължи от 21 до 25 септември 2012 година. Той ще се срещне с ръководството на панира, с кмета на община Пловдив инж. Иван Тотев и с областния управител на Пловдивска област Здравко Димитров.
 
Президентът на ЮФИ ще поднесе приветствие при откриването на Международния технически панаир на 24 септември и ще участва в церемонията по валидиране на юбилейна пощенска марка. По време на ЕСЕН 2012 ще се проведе и единственият в света Международен конкурс за панаирен плакат, който се организира от панаира съвместно с ЮФИ. В тазгодишното издание се състезават 130 творби на 27 организации от 17 държави.
Освен Ари Бриенен, за юбилея в Пловдив пристигат още няколко високопоставени гости. Сред тях са Клаус Дитрих – председател на Централноевропейския панаирен алианс (ЦЕФА), Янош Барабаш – председател на Международния съюз за изложбена статистика (ЦЕНТРЕКС) и Председател на Комисията по образование и обучение в ЮФИ, Николай Гусев – първи заместник генерален директор на Експоцентър Москва.

Финанси

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *