Новият оператор neosat пусна три пакета ТВ услуги

Новият сателитен оператор neosat обяви три основни пакета телевизионни планове – Класик, Класик Нео и Премиум, които дават възможност на потребителите сами да изберат какво и кога да гледат.

Потребителите на телевизия вече могат да конфигурират почти в реално време услугата
(снимка: neosat)

Всички национални канали са допълнени с микс от музикални, филмови и научнопопулярни канали, както и такива, посветени на хоби. За малките зрители са достъпни най-добрите детски канали, информира technews.bg.

Предложението на neosat дава възможност на потребителите да изберат кога и какви телевизионни пакети да включат към услугата, без скрити условия. Всеки потребител може сам да избере срока на договор, а минималният период е един месец.

Neosat - Home | Facebook
 Цените започват от 14,99 лв./месец за пакет Класик с над 110 тв канала (40+ HD). Пакетът Класик Нео с цена от 18,59 лв./месец включва каналите от Класик с възможност за избор на допълнителни тематични добавки. Премиум пакетът (25,99 лв./месец) включва колекция от над 200 тв канала (100+ HD) с различно информационно и тематично съдържание.

Услугата предлага включване на до 4 приемника. За улеснение на сайта на neosat е добавен абонаментен калкулатор, с помощта на който може да се изчисли крайната цена в зависимост от избора на комбинации.

Neosat 550D HD Receiver Powervu Key New Software - Online Dish Network

„Отдадени сме на мисията да предоставим на хората гъвкави условия и свободата сами да избират какво, кога и как да гледат”, каза Максим Заяков, изпълнителен директор на neosat.

В началото на миналия месец компанията обяви двумесечен тестов период. Вече започна подготовката за включване на записалите се, като независимо от датата на включване, всеки ще получи два месеца тестово време, считано от тази дата.

NEOSAT 7700 HD BISS KEY - YouTube

neosat е български доставчик на телевизия, който използва капацитета на сателита България Сат-1, изведен в орбита от SpaceX. Компанията стартира дейността си през май 2020 г., като набляга на гъвкав модел на предоставяне на услуга с възможност за пълно персонализиране по отношение на срок за ползване и конфигуриране на пакета услуги в близко до реално време.

 

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *