Панаирът в Пловдив ще се излъчва в интернет

Седмица  на дигиталните технологии „ДиТех” е един от основните акценти на Международния технически панаир в Пловдив, който ще се проведе 23 до 28 септември. За първи път панаирът ще се излъчва на живо в интернет – това е част от концепцията за модернизиране на деловия форум, която стартира на неговото 75-о издание.Панаирът в Пловдив ще се излъчва в интернет.

Резултат с изображение за панаира пловдив

Новата инициатива „ДиТех” се осъществява в рамките на изложбата „Инфотех” и обединява тематични експозиции и събития в областта на телекомуникациите, информатиката, цифровизацията, навигацията и телематиката. Предвидени са повече от 20 тематични конференции, мастър класове и над 200 лектори.

Във фокуса на вниманието ще бъдат трансформациите в бизнеса, дигиталният маркетинг, хакерството и предпазването от него, блокчейнът, логистиката, онлайн комуникациите, цифровизацията в търговията на дребно и други теми, свързани с дигиталното бъдеще и хуманния облик на иновациите, информира technews.bg.

На изложбата се очакват продукти на водещи технологични компании, предвидена е и възможност за виртуална разходка в реалностите на утрешния ден. „Инфотех 2019” ще демонстрира умни решения за индустрията и бита, постижения на изкуствения интелект и на Индустрия 4.0.

Производители и търговци от цял свят ще покажат новости в рамките на още четири специализирани изложби: „Ауто сити Пловдив” „Стройтех”, „Машиностроене” и „Енеко”. Очакват се над 700 компании и близо 30 000 специалисти от страната и чужбина.

 

financebg.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *