Асоциацията по връзки с инвеститорите организира семинар за годишния отчет

Българска асоциация по връзки с инвеститорите (БАВИ) организира семинар на тема “Годишният отчет – най-важния документ за комуникация с инвестиционната общност – и презентация на Академия по връзки с инвеститорите”. Семинарът, чийто ексклузивен интернет медиен партньор е Investor.bg, ще се проведе на 13 и 14 февруари 2006 г. в софийския хотел City.

Семинарът си поставя за цел да представи най-добрия начин за изготвяне на годишния отчет на дадено дружество в съответствие с най-добрите международни практики, който да отговаря у на изискванията на регулаторните органи и фондовата борса.

Сред темите, които ще бъдат разгледани, са „Изготвяне на годишен отчет съгласно най-добрите международни практики“, „Годишния отчет като средство за корпоративен брандинг“, „База за изготвяне на годишните счетоводни отчети в България“, „Гледна точка на КФН и БФБ за съдържанието и предоставянето на годишните отчети“, „Какво е Връзки с инвеститорите – и какви са целите на тази дейност“.

По време на семинара ще бъде направена презентация на Академия по връзки с инвеститорите, която предоставя дистанционно обучение по връзки с инвеститорите.

Лектори ще бъдат известни международни професионалисти в областта на връзки с инвеститорите и корпоративен брандинг, професионалисти в международния одит и експерти с дългогодишен опит в КФН и БФБ.

Българската Асоциацията по връзки с инвеститорите е сдружение с нестопанска цел, чиято основна дейност е насочена към стимулиране на доброто представяне на емитентите на ценни книжа чрез усъвършенстване на взаимоотношенията им с инвестиционната общност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *