1 милиард души ще имат допир с блокчейн икономиката

Брайън Армстронг, съосновател и главен изпълнителен директор на крипто борсата Coinbase, казва, че броят на хората, които се занимават с блокчейн икономиката, ще нарасне експоненциално през следващите години.1 милиард души ще имат допир с блокчейн икономиката.

Резултат с изображение за „брайън Армстронг“

37-годишният милиардер каза пред Forbes, че човечеството е предназначено за „по-глобална, по-справедлива, по-свободна и по-ефективна“ финансова система, а 50-те милиона души, които в момента се занимават с активи, базирани на блокчейн, ще нараснат до 1 милиард през следващото десетилетие.

Резултат с изображение за „блокчейн технологии“

Биткойн и блокчейн технологията все още се преследват от ограничения свързани с мащабиране и се сблъскват с остри критики от хора ато милиардера Уорън Бъфет и икономиста Нуриел Рубини, а Армстронг признава, че има много място за подобрение в пространството на криптовалутите, информира cryptodnes.bg.

Той казва, че има потенциални решения, които могат да се справят с недостатъците на Биткойн като средство за обмен за глобалната икономика. Те включват използване на флагманската криптовалута предимно като запас от стойност, като същевременно създава нови дигитални валути за бързи транзакции.1 милиард души ще имат допир с блокчейн икономиката.

Coinbase вече е една от най-големите световни Биткойн платформи, с активи за над $21 милиарда.

Приходите им се планира да достигнат $800 милиона през тази година, тъй като предлагат повече продукти, включително първата в света одобрена крипто дебитна карта Visa и добавят подкрепа за нарастващ брой криптовалути, включително неотдавнашното добавяне на базирания на Етериум токен Kyber Network (KNC) на Coinbase Pro.

 

 

 

financebg.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *