ДА ПРЕВЪРНЕМ ЦЕЛИТЕ СИ В УСПЕХ С B4BG.COM

Екипът на b4bg.com Ви предлага уникалната възможност напълно БЕЗПЛАТНО да регистрирате Вашата дейност на сайта www.b4bg.com, с което допълнително да популяризирате фирмата си и дейността, която развивате.

Българската бизнес платформа www.b4bg.com е информационен и комуникационен уебсайт, който предлага на своите потребители каталог на фирмените продукти, търсачка и фирмен Виртуален офис, чрез който можете БЕЗПЛАТНО:

1. Да управлявате своя фирмен профил;

2. Да представите поотделно своите продукти (услуги), които автоматично ще бъдат включени в каталога с фирмени продукти на първа страница на платформата.

3. Да публикувате „оферти продава”, които може да съвпадат с традиционните продукти на Вашата фирма или да са различни (инцидентни) предложения.

4. Да публикувате „оферти купува” – продукт или услуга, които търсите.

5. Да ползвате вътрешната поща за получаване и изпращане на съобщения до други регистрирани потребители;

6. Да осъществявате контакти с бизнес партньори в България и по Света;

7. Чрез предимствата на мрежовата икономика БЕЗПЛАТНО да станете част от Бизнесмрежа за българите по света и българската бизнес платформа – www.b4bg.com – уебсайт от типа B2B (бизнес към бизнеса).

www.b4bg.com е участник в Бизнесмрежа за българите по света, чиято основна цел е постигане на конкурентоспособност на българските търговци и производители от България и от всички точки на света.

Искрено се надяваме, че сме предизвикали Вашия интерес и с нетърпение очакваме презентацията на Вашата фирма и продукти (услуги) на www.b4bg.com.

При затруднение с регистрацията, можете да се обърнете за помощ на Е-мейл: b4bg.com@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *