Дигитални номади от цял свят се събраха в Банско

Тази седмица започна „Банско Номад Фест” 2022 – събитие в планинския курорт с участието на над 500 дигитални номади от цял свят, съобщиха организаторите от споделеното работно пространство Coworking Bansko.

Над 500 дигитални номади от 40 държави се включиха в „Банско Номад Фест”
(снимка: Банско Номад Фест)

Банско Номад Фест ще продължи до 3 юли, като в този период курортът ще се превърне в място за лекции, обмяна на опит за дигиталния начин на живот, както и игрална площадка за различни активности, информира technews.bg.

Какво включва програмата

Дневната програма включва лекции от над 80 специалисти от цял свят, които ще говорят по теми като създаване на онлайн бизнес, инвестиране за дигитални номади, продуктивност и др.

Организаторите са предвидили партньорства с местни ресторанти и различни активности във и около Банско, включително рафтинг, преходи в планината, конна езда, разходка с колело, посещение на Парка за танцуващи мечки в Белица, дегустация на вино, пейнтбол, АТВ приключение, куиз за пътешественици и др.

Забележителностите в Банско | Lucky Bansko SPA & Relax

Дестинация за отдалечена работа

Целта на „Банско Номад Фест” е да покаже планинския курорт като дестинация за дистанционна работа с огромен брой възможности за прекарване на времето и пълноценен начин на живот през всички сезони.

Банско Номад Фест се организира за трета поредна година. Много от участниците ще останат в Банско за няколко седмици и месеци, за да се запознаят по-отблизо с планинския начин на живот.

 

 

 

 

financebg.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *