Служителка на „Балкантурист” го отнесе заради президентския гаф

Пред Дарик радио в четвъртък Сандалска уточни, че въпросната служителка вече е освободена от длъжност в туристическата фирма.
По думите на туроператора снимката не подвеждала туристите, които избират да почиват в Пампорово, защото била придружена от други фотоси, които наистина били от ски курорта.
„Освен това сайтът на „Балкантурист“ е само на български език, а българите много добре знаят къде е Пампорово”, добави тя.
По думите на Сандалска никой не я е потърсил за разрешение снимки от сайта на ръководената от нея компания да бъдат използвани в клипа с първата новогодишна реч на президента Росен Плевнелиев.
„Не знам кой и защо е взимал снимки от сайта на „Балкантурист“. Никой не ми се е обаждал, не е искал да говорим по този въпрос. Има специалисти, които правят сайтовете. Тази снимка е взета от сайта на Пампорово, никой няма да взима снимки за Пампорово от Аспен. Неприятна ситуация. Никой не го е направил с умисъл. Но не може да сложиш тази снимка и да твърдиш, че това е Пампорово“, коментира директорът на компанията.
Нели Сандалска беше категорична, че всички снимки на сайта на „Балкантурист“ ще бъдат проверени, за да не се допуснат нови грешки от страна на служителите й.
Тя подчерта, че ситуацията е неприятна, но няма да се отрази негативно на имиджа нито на  българската държава и туризъм.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *