Студентските общежития ще стават хотели

Между 14 и 18 лв. трябва да подготвят желаещите да пренощуват на общежитие в Студентски град, като сумата варира спрямо блока, в който са решили да се настанят.Студентските общежития ще стават хотели.

Резултат с изображение за студентски град

Ако гостите желаят да си гарантират, че ще бъдат сами в стаите, те трябва да платят всяко едно от леглата, намиращи се в помещението. Така те трябва да заплатят съответно между 28 и 36 лв. за двойна стая и от 42 до 54 лв. за тройна.

Кандидатстудентски изпити, визита при приятел или гадже, състезание, лагер в България и още много причини могат да привлекат някого към столицата. Нощувките обаче биха излезли доста солени, ако някой се насочи към хотел. По-ориентираните посетители знаят, че има начин гостуването им да не излезе толкова скъпо. Това е възможно, ако останат в Студентски град на общежитие, което предлага и хотелски стаи. Няколко блока към различни университети в центъра на купона в София предлагат тази опция.

Гостите в общежитията на СУ „Св. Климент Охридски“ имат най-голям избор. Те предлагат стаи в няколко блока в зависимост от състоянието, в което се намират. Всяка стая разполага с легло, баня и тоалетна, шкафче, стол, бюро или маса. От университета осигуряват и чаршафи, но не всеки решава да се възползва от тях, информира infostock.bg.

В 57-и блок например за легло гостите трябва да заплатят по 14 лв. Така ако някой е дошъл да посети гаджето и иска да останат само двамата в помещението, той ще трябва да заплати 28 лв. за двойна стая или 42, ако свободни са останали само тройки. В по-уютните стаи, в които мебелировката е по-нова, наемът на легло е 18 лв. Съответно двойна стая е 42 лв., а тройна – 54 лв. Такава е офертата в 18-и блок.

 

 

 

financebg.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *