Телерик Академия въвежда безплатни присъствени курсове

https://technews.bg/wp-content/uploads/2019/09/telerik-alpha.png

Образователната организация Телерик Академия стартира приема за три от програмите си Telerik Academy Alpha, които подготвят участниците за кариера в областта на софтуерното инженерство.Телерик Академия въвежда безплатни присъствени курсове.

 

За първи път напълно начинаещите ще могат да участват в присъствени безплатни курсове по основи на програмирането, които Телерик Академия организира в учебния си център в София през октомври и ноември, подчертаха от компанията, информира technews.bg.

„Разбираме, че изискването ни за базови познания по програмиране на входа може  да откаже част от начинаещите. Затова за тях въвеждаме на място безплатен курс по основи на програмирането, който не изисква технологично образование или опит”, коментира  Александра  Мечкова, изпълнителен директор на Телерик Академия.

Кандидатите с предварителни знания могат да пропуснат присъствената подготовка и да се явят директно на един от двата приемни изпита, уточни тя.Телерик Академия въвежда безплатни присъствени курсове.

Telerik  Academy Alpha  е 6-месечна, интензивна програма за ИТ кариерен старт. Трите обучения се фокусират върху най-популярните технологии в света: Java, JavaScript и .NET и предстои да стартират през декември 2019 г. и януари 2020 г.

Бързият кариерен старт в ИТ с малко или без предишен опит в областта е постижим. Според проучване сред възпитаниците на Телерик Академия, 70% започват работа до 1-2 месеца след завършване на програмата, малко след което и останалите.

От избралите да се реализират в една от над 60 компании от партньорската мрежа на Академията, 90% биват наети до втория месец от края на обучението си, сочат още резултатите от проучването.

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *