Тръмп е готов да подкрепи антикризисен пакет и за над 1.8 трлн. долара

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви , че би се съгласил и на повече от 1,8 трилиона долара стимулиращо финансиране заради коронавируса, за да сключи сделка с демократите от Камарата на представителите, които настояват за 2,2 трилиона долара, предаде „Ройтерс“.

Тръмп и съпругата му са с коронавирус, президентът има "леки симптоми" - Mediapool.bg

Сумата, предлагана в момента от Белия дом, е 1,8 трилиона долара.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви днес, че би се съгласил и на повече от 1,8 трилиона долара стимулиращо финансиране заради коронавируса, за да сключи сделка с демократите от Камарата на представителите, които настояват за 2,2 трилиона долара, информира econ.bg.

Истина или лъжа? Доналд Тръмп за коронавируса - По света и у нас - БНТ Новини

В интервю за „Фокс бизнес нетуърк“ Тръмп коментира, че има шанс пакетът от стимули срещу Covid-19 да бъде приет преди президентските избори на 3 ноември, макар надеждите за сделка да отслабнаха, съобщава БНР.

Тръмп е с коронавирус, борсите се понижиха
 Американският министър на финансите Стивън Мнучин ще продължи опитите да постигне сделка с председателката на Камарата Нанси Пелоси преди изборите, каза самият той днес, допълвайки, че разногласията около националната стратегия за тестване на хората за смъртоносната болест няма да провалят преговорите.

 

 

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *