Фирми от 35 държави участват на Международния технически панаир в Пловдив

Респектираща експозиция с огромна видеостена е една от атракциите на Международния технически панаир в Пловдив

Известна българска компания подготви композиция от цветове и светлини като фон на колекция електромотори на Международния технически панаир в Пловдив, който започна .Фирми от 35 държави участват на Международния технически панаир в Пловдив

Специално е поръчана видео стена с площ 40 кв.м, която е единствена в България. Висящ телевизор с двустранен екран е другата изненада на щанда. 17 тона техника, извозена с 14 тира, е използвана за осъществяване на този артпроект в рамките на изложбата „Машиностроене“.

На нея ще бъде показан и товарач гигант от компанията „17 Н“ ЕООД, която миналата година взе златен медал за най-големия мотокар, произвеждан в България. Новото изделие не отстъпва на знаменития си предшественик. Телескопичният товарач повдига до 25 тона в обсегът на действие 14 метра.

Съюзът на изобретателите участва със 17 непоказвани досега разработки от шест държави. Станция за бързо зареждане на електромобили, вертикално излитащ и кацащ самолет, слънчева екоцентрала са част от зоната в изложбата „Робохайтех“.

За първи път у нас на „Ауто сити Пловдив“ може да се види електромобил Tesla S,  съобщиха организаторите. Хитов е и електромобилът Hyundai Kona EV заради пробега от 482 километра. Любителите на високите скорости ще оценят луксозните „Рейндж Роувър Аутограф“ ( 2019 г.), „Мерцедес S клас“ (2018 г.), BMW 5-а и 7-а серия.

Новост са и демонстрациите за реставриране и пълна промяна на интериора на автомобила. Майстори освежават дизайна и сменят цвета на салона, тавана, волана, таблото с помощта на 200 вида кожи и модерни материи.

За професионалистите в сферата на електрониката и електротехниката е изложбата „Елтех“, която отбелязва най-голям ръст сред десетте изложби на Есенния панаир. Той продължава до 29 септември.

Фирми от 35 държави презентират продукти и услуги от електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, информационните технологии, роботиката и автоматизацията, машиностроенето, строителството, водния сектор химическата промишленост, транспорта и автосервизното оборудване, автомобилната индустрия.

Един от посетителите ще спечели лека кола по избор измежду 7 модела. Наградата е осигурена от Международен панаир Пловдив, който организира най-престижния технологичен форум на Балканите.

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *