Алексей Петров: Само Бойко Борисов е виновен за кризата

Ситуацията в страната е вследствие на това, заяви във Варна Алексей Петров в качеството си на изпълнителен директор на Съюза за стопанска инциатива.
„Борисов не може да чува никого. Той не може да чуе експерт заради психологическия си профил и поради липсата на някакво ниво на икономическа компетентност. Познавам Бойко Борисов по-добре дори от майка му, баща му и сестра му. Борисов никога в живота си нищо не е довършвал“, обяви бившият съветник в ДАНС.
„Кандидатирането на Борисов за президент ще е ясен знак: Провалих се, извинявайте, благодаря за доверието, не мога. В момента той се страхува дали наистина това е вариантът за спасяването му и това е единствената причина да не се самономинира лично“, смята Петров. По думите му в полза на цялото общество ще е ако Борисов не се кандидатира за президент.
„Аз наистина съм силно мотивиран да се състезавам с Борисов, а не самоцелно да получавам власт“, категоричен бе Петров, който вече обяви кандидатурата си за поста държавен глава. Той отново припомни намерението на екипа му за иницииране на референдум. Допитването ще цели свикване на Велико народно събрания през 2012 г. за приемане на съвременна Конституция, за да се постави началото на изработване на нови политически правила. „Това е единствената възможност в обществото на политиците да постъпят и експерти, а някой от вечните политици като Иван Костов да отидат в пенсия. Крайно време е онези които са останали в съзнанието на хората като символ на ограбването, да си намерят друго място и да излязат в отдих“, посочи Алексей Петров.
Инициативният комитет, който издигна кандидатурата на Петров за президент, ще се увеличи от трима, на седем членове. Петров обаче отказа да разкрие имената на новите четирима, които ще се включат.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *