Анализатор коментира възможен пробив в цената на Биткойн през април

Анализаторът на име Джейсън Пицино смята, че в момента Биткойн (BTC) следва модел на натрупване на „Вайкофф“, което показва, че активът създава база за предстоящ бич пазар.

Пицино каза, че BTC изглежда се намира във финалната фаза на този модел на натрупване, което предполага, че се подготвя за период на повишение на цените.

Той предположи, че BTC трябва да тества нивата – от ниско до средно – около $30,000, преди да достигне нивото от $42,000. Той също така отбеляза, че докато BTC може да надмине $30,000 през април, също така може да се затрудни да преодолее нивата на съпротива между $32,000 и $34,000.

Пицино подчерта, че BTC се търгува над 200-дневната си пълзяща средна, което той разглежда като положителен знак за бъдещото представяне на актива.

Поглеждайки към по-широката картина, Пицино сподели, че BTC все още се намира в дългосрочен бич пазар, въпреки неотдавнашната волатилност на цените. Той отбеляза, че в исторически план цената на BTC е преживявала периоди на рязко повишаване, последвани от периоди на консолидация.

Анализаторът смята, че настоящият период на консолидация е към края си и че BTC е на прага на навлизане в нова фаза на ценови увеличения.

Към момента на писане на статията BTC се търгува на цена около $28,400, а прогнозите на Пицино все още не са потвърдени. Независимо от това, неговият анализ предоставя ценна информация за потенциалното бъдещо представяне на BTC и може да представлява интерес както за инвеститорите, така и за трейдърите.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *