Анализатор очаква удвояване на стойността на този алткоин

Анализаторът от InvestAnswers предвижда, че RNDR може да достигне цена от $5.62 по време на следващия бич пазар въз основа на екосистемата за синтезиране на изображения в мрежата, състояща се от разпределени графични процесори (GPUs). Той представи три възможни сценария за бъдещото представяне на RNDR: мечи, очакван и бичи. Най-оптимистичният сценарий е бичият, където пазарната капитализация се възстановява до $2.6 милиарда, а цената на токена достига $5.62. Въпреки това, анализаторът не очаква цената на RNDR да достигне 50 пъти или до $100, въпреки големите надежди на някои инвеститори.

За да се осъществи прогнозата за бичият сценарий, анализаторът подчертава значението на по-широкото приемане и развитието на екосистемата. Особено важно е приемането от страна на бизнеса и физическите лица, както и на новите разработки, функции и увеличената изчислителна мощност.

Ценовото действие на RNDR през тази година е впечатляващо. За да се постигне значителна възвръщаемост, е необходим голям наратив, като например бум на изкуствения интелект или децентрализацията. Въпреки това, анализаторът остава оптимист за бъдещите перспективи на RNDR и отбелязва, че тези, които са закупили токена в началото на годината за $0.40, вече са реализирали значителна възвръщаемост на инвестицията си.

В момента, цената на RNDR е $2.46, в сравнение с $0.406 в края на 2022 г.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *